- buszszh.hu - https://www.buszszh.hu -

2024.10.15. „Digitalizáció kihívásai a gondozásban” – a Budapesti Szakmatámogatási Hálózat Idősek Alapellátása Csoportjának workshopja

Az Újbudai Szociális Szolgálat nevében meghívjuk Önt és érdeklődő munkatársait az Idős Emberek Budapesti Szociális Alapellátási Szakmatámogatási Csoportja követke ő workshopjára, melynek témája: 
Digitalizáció kihívásai a gondozásban                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         

Meghívó

A Budapesti Szakmatámogatási Hálózat Idősek Alapellátása Csoportjának workshopjára

Tisztelt Intézményvezető Asszony!

Tisztelt Intézményvezető Úr!

Kedves Kolléga!

Az Újbudai Szociális Szolgálat nevében meghívjuk Önt és érdeklődő munkatársait az Idős Emberek Budapesti Szociális Alapellátási Szakmatámogatási Csoportja következő workshopjára, melynek témája a

Digitalizáció kihívásai a gondozásban

Mint ismeretes, a digitalizáció kihívásként érintheti azokat a szektorokat, ahol ezt nem lehet elkerülni, ahol alacsonyabb képzettségű munkavállalók dolgoznak, vagy más okból számítanak munkaerőpiaci szempontból sérülékenynek, például az életkoruk okán. A gondozásban dolgozók mindhárom területtel érintettek, valamint olyan időseket gondoznak, akik életében szintén kihívást jelenthet a digitalizáció a kommunikációban, bankolásban, információ szerzésben, közigazgatás igénybevételében, stb.

A szakmai előadás egy Európai Uniós projekt, a DIGInet (Cost Action CA21107) https://digineteu.eu/ [1] keretében megvalósuló kutatás előzetes eredményeit mutatja be és arra irányult, hogy a COVID 19 pandémia után mennyire jelenik meg a digitalizáció a gondozást végzők életében, munkahelyén és klienskapcsolataiban.

 

 Beszéljük meg közösen ezt a témát, tegyünk fel kérdéseket.

A programon részt vesz és előadást tart: Dr. Patyán László PhD, főiskolai docens, gerontológus kutató

dr. Steiner Erika
jogi munkatárs

Mátics Katalin
intézményvezető

Regisztráció

Kérjük, hogy a programra regisztrálni szíveskedjenek nevük, munkahelyük, email-címük és telefonszámuk megadásával az idosalapbpszakmacsoport@ujbudauszosz.hu [2] címen, 2024. október 11-ig.

Időpont és helyszín

■ 2024.10.15. 10.00 – 12.00
■ Újbudai Szociális Szolgálat, 1115 Budapest, Keveháza utca 6.